Locatie

Midden in het Hageland ontdekt u Averbode, volledig omringd door Averbode Bos en Averbode Heide te midden van het natuurgebied De Merode. Dit natuurgebied ligt op het kruispunt van de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en heeft een rijke adellijke en literaire geschiedenis. Deze prachtige natuur ontdek je bij voorkeur te voet of met de fiets. Aan de rand van de brasserie pronkt het domein “De Vijvers”, een prachtige groene oase rond een natuurlijke vijver.

“Een plaats waar je graag wordt gezien-”

Brasserie De Vijvers

Uitzonderlijk mooie en gezellige brasserie, gelegen op een prachtige locatie temidden in het groen met zicht op de vijvers. Het ruime terras is ongetwijfeld één van de mooiste die je kan vinden.  Binnenin nodigt het hedendaags interieur en de hartelijke bediening uit om gezellig te genieten.

Er is een gevarieerde menukaart uitgewerkt: Vis- & vleesgerechten, vegetarisch aanbod, verse pasta’s, slaatjes, croques, en overheerlijke suggesties… met de grootste zorg bereid en uiteraard lekker vers. Dit alles aan een aantrekkelijke prijs.

Iedereen is welkom!
Fietser en wandelaar, zakenmensen kunnen hier terecht om in een aangenaam kader hun besprekingen te doen en uiteraard ook mensen die uitgebreid en gezellig willen tafelen. Daarom is onze keuken doorlopend open.

Parking

Een troef is ook de ruime parking aan het restaurant, deze is gratis voor alle klanten van de brasserie. 

De parking is beveiligd met een slagboom en gans verlicht in de avond, zo staat je auto altijd veilig. Bij het inrijden, rij je gewoon tot aan de slagboom en neemt een ticket. Bij het afrekenen van drank of een maaltijd krijg je een ticket voor het gratis verlaten van de parking naargelang het aantal wagens jij en je gezelschap bent toegekomen.

Contact & info

OPENINGSUREN

Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag t.e.m zondag: 11u30 – 22u